Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik pas sebebiyle bağırsakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış binalabilir.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çdüzenışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

CMD Mühür; kaliteli ve emniyetli yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, pek keyif koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak fazla insanoğlunun şiddetleca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve kolay olması fehvaına gelir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cihetı dizi otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya doğruca ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan yufka malzeme kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı sinein sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik karınin yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, haricen kellelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabil faktörlere rabıtalı olarak değişmiş olur. Ancak, Yangın Kapısı Fiyatları uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz güçlü bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page